МЕРКАБА В БЪЛГАРИЯ/ MERKABA IN BULGARIA

Общност на Единомишленици/ Communiti of Like-Minded

ЗА НАС

sor-fol-logo_blue-brdr-light Проектът ОБЩНОСТ МЕРКАБА в БЪЛГАРИЯ се ражда в сърцето на Ива Митева-Славчева още в 2008 година, веднага след излизането на български език на книгите на Друнвало МелхизедекДревната Тайна на Цветето на Живота“ и завършване и организиране на регулярни курсове към School of Remembering . За няколко години идеите се разпростират толкова нашироко, че мотивацията и енергията ги довеждат до още по-високи цели за постигане на Единство, Благополучие и Просперитет на цялото общество, чрез осъзнатата работа с могъщото средство МерКаБа. Резултатите са наистина реални и устойчиви, а методите лесни, прости и приложими за хора от всяка възраст, статус, вероизповедание, социална принадлежност, професия и пол.

По-късно чрез съзнателно програмиране на МерКаБа от страна на Ива, към идеята се присъединява и Цвета Динкова, която с вдъхновение, сърце, ум и ръце участва в създаването на този сайт на Общността.

Една от първите стъпки бе създаването на Клуб „Семейство на Озарените Сърца“ в една от най-ползваните социални мрежи. Каква е целта на Клуба? Да имаме място само за преминали обучение в курс, което е свободно за споделяне на осъзнатост, наблюдения и опитности, през които преминаваме след като сме се срещнали със Себе си и сме направили първият си досег до активираното енергийно поле МерКаБа през Сърцето и Ума ни.

МЕРКАБА в БЪЛГАРИЯ е създадена с идея да предостави публичност и информация до всеки човек, подкрепа и възможност за придобиване на осъзнат избор за това какъв живот наистина искаме за себе си и другите. Четейки, пишейки, слушайки, комуникирайки с другите от тук, вие ще успеете да отворите сърцето си, очите си, ушите си, душата и ума си, за да помогнете на себе си и на хората в България и по света, да бъдете по-щастливи, по-радостни, по-добри и по-успешни. Как? Като повярвате в себе си, поемете отговорност за реалността, в която живеете и предприемете следващата крачка.

Ние сме отворени за партньорство и всеки, който иска да допринесе за Общността, е добре дошъл да се включи по най-добрият за него начин: администриране, участие с лични статии и материали, дизайн, реклама, PR, програмиране, организационни умения, чужди езици, фото и видеозаснемане, благотворителност, спомоществователство.
Свържи се с нас:
ivamiteva.com
dinkovacveta.wordpress.com

Един коментар за “ЗА НАС

  1. Pingback: #МЕРКАБА В БЪЛГАРИЯ » Iva Miteva-Slavcheva

Вашият коментар